Ezt a hirdetést archiválták.

Nagykáta, Egreskáta, eladó, főút melletti ipari terület, telephelynek alkalmas ingatlan

Nagykáta
5 éve, 7 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3506057
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 500
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az ingatlan jellemzése:
Nagykáta északi részén, a Jászberénybe tartó 31-es főút mellett húzódó, kivett major földhivatali besorolású ingatlan, három önálló helyrajzi számon elsősorban egyben, de igény esetén külön-külön is megvásárolható. A főúthoz közelebb eső telekrész 5416 m2 területnagyságú, gondozási célból mezőgazdaságilag művelt, karbantartott porta, mely aszfaltozott úton megközelíthető, közműellátása a telek hossztengelyével párhuzamosan futó útról megoldható. Önálló értékesítés esetén irányára 6 millió Ft.
A felújítandó 500 m2 alapterületű ipari épületet is magába foglaló ingatlan 1551 m2 telekterületű, mely a mögötte húzódó 4256 m2 területnagyságú portával egyben alkot kiváló fekvésű telephelyet. Vezetékes víz és villanyáram ellátása biztosított, ülepítőnek alkalmas tartály az épület mellett a földbe süllyesztve elérhető. Önálló értékesítés esetén az irányára 12 millió Ft.
Az ingatlan környezetének jellemzése:
A Pest megye keleti részén elterülő Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város Budapest és az M3 autópálya felől a 31-es számú úton, az M5 autópálya és a 4-es számú autóút felől a 311-es számú úton érhető el. Az M0 autóút 40 kilométeres és a főváros 60 kilométeres vonzáskörzetében lüktető kisváros kereskedelmi, gazdasági és ipari vállalkozásai szállítmányozásban a közúti fuvarozó cégekre, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodnak. Nagykátán és a közeli Jászberényben, több Európai nagyvállalat képviseli magát gyár egységével.
Az ingatlan finanszírozása:
Az ingatlan megvásárlásához, 50% önerő megléte mellett, kedvező kamatozású, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott vállalkozói hitelt tudunk biztosítani. Lombard hitel esetén akár a vételár 100%-ban is finanszírozható. A lombardhitel egy zálogjogon alapuló hitelfajta. Ez azt jelenti, hogy megfelelő biztosíték ellenében, jellemzően meglévő bankbetét, vagy értékpapír állomány fedezete mellett nyújt kölcsönt a bank. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.
 


Hivatkozási szám: STARTLAK-[------]

Elhelyezkedés
Nagykáta

 
Elhelyezkedés
Nagykáta