Ezt a hirdetést archiválták.

Nagykáta, eladó, központ közeli, üzletnek és lakóház célra egyaránt alkalmas ingatlan, alkalmi áron!

Nagykáta
5 éve, 6 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4350381
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 75
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az ingatlan jellege:
Nagykáta kereskedelmi egységekkel teli Kossuth Lajos utcájában, a családi házas oldalon kínáljuk eladásra ingatlanunkat, mely az elmúlt évtizedekben üzlethelyiségként üzemelt. Földhivatali besorolása lakóház és udvar, így lakóépületté visszaalakítása nem engedélyköteles, nem szükséges új használatbavételi engedély és hitelezhető. A 75 m2 nettó alapterület lehetővé teszi három szoba, összkomfort kialakítását. Az épület helyiségeinek funkcióbeli újragondolásához, majd kivitelezéséhez szakembereket tudunk ajánlani. Átépítés nélkül, kereskedelmi egységként való üzemeltetés esetén az épület kisebb karbantartást és festést igényel.
Az ingatlan jellemzése:
A 847 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezett. Csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Az épület teherhordó szerkezete tégla alapra és terméskő lábazatra épített vályog és tégla vegyes falazat, fa födémmel, kontyolt nyereg tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, dupla üvegezéssel és biztonsági fémrácsokkal ellátva. Fűtése gáz, konvektor fűtőtestekkel, meleg víz ellátása villany üzemű, vízátfolyásos készülékről megoldott.
Az ingatlan finanszírozása:
Az ingatlan megvásárlásához 40% önerő megléte mellett, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.
Az ingatlan környezetének jellemzése:
A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, színjátszó egyesület, nyugdíjas klub nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek. A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett. A városban tevékenykedő vállalkozások és multi cégek által kínált munkalehetőség közepes mértékű, de a szomszédos, kiterjedt ipart és kereskedelmet folytató Jászberény minden dolgozni akaró embernek biztos munkalehetőséget.


Hivatkozási szám: STARTLAK-[------]

Elhelyezkedés
Nagykáta

 
Elhelyezkedés
Nagykáta